E-mail marketing

E-mail marketing is (als het op de juiste wijze wordt ingezet) één van de meest effectieve manieren om meer websitebezoekers te genereren. Het is een manier om veel mensen te bereiken en tegelijkertijd één van de goedkoopste vormen van digitale marketing.

Lees meer...

De laatste SEO-ontwikkelingen

Search Engine Optimization (SEO). Waarschijnlijk hoor je als ondernemer deze term vaker voorbijkomen dan je lief is. Je wilt natuurlijk graag op de eerste pagina in de zoekresultaten staan en het liefst ook nog zo hoog mogelijk. Maar dat wil elke ondernemer en er is vanzelfsprekend niet genoeg plek voor iedereen. Maar hoe onderscheid je jezelf dan? Met deze laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO ben jij weer helemaal op de hoogte.

Lees meer...

De grens over.

Duitsland is met 81,8 miljoen inwoners ongeveer vijf keer zo groot als Nederland en maar liefst 82% van de Duitse bevolking maakt gebruik van het internet. Hierdoor biedt de ontwikkeling van een Duitse website  kansen voor Nederlandse bedrijven door het vergroten van de markt.

Lees meer...

Slechts 43% mobielvriendelijk.

Ruim een jaar geleden introduceerde Google het nieuwe zoekalgoritme. Dit algoritme, dat de vindbaarheid in Google bepaalt, heeft ervoor gezorgd dat bedrijven zonder een mobielvriendelijke website slechter scoren in Google. Inmiddels worden ruim 50% van de Nederlandse zoekopdrachten gedaan op de smartphone. De kans in groot dat Google dit algoritme binnenkort opnieuw aan zal passen waardoor bedrijven zonder mobielvriendelijke website helemaal niet meer te vinden zijn op mobiele devices. Reden genoeg om een mobielvriendelijke website te hebben.. zou je denken. 

Lees meer...

Een vijfde van de online kopers winkelt met smartphone

Een website/webshop geschikt voor de smartphone is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. Uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor is gebleken dat in het derde kwartaal het aantal online aankopen met een kwart gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Twintig procent, zo’n 2,1 miljoen mensen, deden minimaal één keer een online aankoop gedaan via hun smartphone. 

Lees meer...

Stageformulieren, zo doe je dat!

Een door ons veelgehoorde vraag vanuit het onderwijs is 'hoe kunnen wij de stagebegeleiders zo faciliteren dat vastlegging van stages sneller, beter en simpeler gaat?'. En daarop hebben wij het antwoord...

Lees meer...